Update: Willem II bevestigt komst eerste aanwinst van Fortuna Sittard
Woensdag, 16 mei 2018 om 16:52

Dries Saddiki vervolgt zijn loopbaan bij Willem II, zo weten Voetbal International en het Brabants Dagblad te melden. De 21-jarige middenvelder was afgelopen seizoen een belangrijke pion in het elftal van Fortuna Sittard dat naar de Eredivisie wist te promoveren. Saddiki moet in Tilburg alleen nog de medische keuring doorlopen.

Het contract van Saddiki bij Fortuna liep af, waardoor hij transfervrij de overstap kan maken naar Willem II. De middenvelder speelde sinds 2014 voor de Limburgse club, nadat hij overkwam van tweedeklasser Sportclub Irene uit Tegelen. Saddiki miste in het succesvolle Jupiler League-seizoen slechts twee wedstrijden bij Fortuna en kwam zodoende tot 36 wedstrijden.

Voor Willem II is Saddiki de eerste aanwinst voor komend seizoen. De Tilburgse club neemt komende zomer afscheid van Eyong Enoh, Thom Haye, Darryl Lachman, Stefan van der Lei, Bartholomew Ogbeche en Giliano Wijnaldum, die allen in het bezit zijn van een aflopende verbintenis. Ook Pedro Chirivella is volgend seizoen niet meer in het shirt van Willem II te bewonderen, omdat de gehuurde middenvelder terugkeert naar Liverpool.

Update 16 mei 16.52 uur - Willem II bevestigt komst eerste aanwinst van Fortuna Sittard
Dries Saddiki verruilt Fortuna Sittard voor Willem II, zo bevestigt de Tilburgse club via officiële kanalen. De middenvelder doorstond woensdag de medische keuring en ondertekende een driejarig contract, met een optie voor nog een seizoen. "Dries is een talentvolle speler die op relatief late leeftijd bij een profclub terecht is gekomen. Afgelopen seizoen heeft hij bij Fortuna zijn stempel gedrukt op de uiteindelijk promotie", aldus technisch directeur Joris Mathijsen op de website van Willem II.

 
Premier League
 
Willem II
 
Dries Saddiki

Poll
Goede aanwinst voor Willem II?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties