'Trainerskerkhof' HSV komt na degradatie met verrassende mededeling
Woensdag, 16 mei 2018 om 16:45

Bij Hamburger SV was het de afgelopen jaren een komen en gaan van trainers, maar Christian Titz blijft het vertrouwen van de clubleiding houden. Ondanks de historische degradatie van die Rothosen is het contract van de oefenmeester woensdag verlengd tot medio 2020. Dat maakt HSV wereldkundig via de eigen website.

In de afgelopen negen jaar kregen liefst twaalf trainers hun congé bij HSV. Titz werd in maart aangesteld tot het eind van het afgelopen seizoen, met als doel om de club in de Bundesliga te houden. Hoewel hij daar niet in slaagde, heeft HSV toch besloten om twee seizoenen langer met hem door te gaan. Voordat hij hoofdtrainer werd, was Titz actief als trainer van het tweede elftal van HSV.

"In de afgelopen weken en maanden heeft Christian bewezen dat hij de juiste man is voor deze club", aldus algemeen directeur Frank Wettstein. "We hebben veel gesprekken gevoerd over het trainersvraagstuk. Iedereen is ervan overtuigd dat Christian en zijn team voor de juiste impulsen zullen blijven zorgen." Titz is blij met het vertrouwen dat hij krijgt van de club, vertelt hij in een korte reactie.

"Ik voel me op mijn plek in Hamburg en bij HSV. Ik heb altijd gezegd dat ik me goed kon voorstellen dat de samenwerking ook na dit seizoen voortgezet zou worden", aldus de 47-jarige opvolger van Bernd Hollerbach. "We weten allemaal dat er grote uitdagingen staan te wachten in de 2. Bundesliga. Daar gaan we ons nu volledig op focussen."

 
1. Bundesliga
 
Hamburger SV

Poll
Neemt Hamburger SV het juiste besluit?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties