De Graafschap verblijdt supporters: 'Hij is een echte Superboer'
Woensdag, 16 mei 2018 om 18:32

Youssef El Jebli blijft bij De Graafschap. De club uit Doetinchem maakt bekend dat de aanvallende middenvelder zijn contract tot medio 2020 heeft verlengd. Aanvankelijk leek het er nog op dat de 25-jarige El Jebli gratis de deur uit zou lopen.

De Graafschap deed El Jebli in april ‘een zeer goede aanbieding’, vertelde Peter Hofstede, maar trok die later in. "We hadden hem gevraagd uiterlijk vandaag (10 april, red.) te beslissen en hij heeft gezegd dat hij wil wachten. Dat is zijn goed recht, maar wij gaan de aanbieding niet meer verhogen. Verder dan dit gaan we niet", zei de manager voetbalzaken.

De Graafschap is er nu toch in geslaagd om er met de speler uit te komen. Hofstede is ‘erg content’: "Hij heeft zich de afgelopen jaren prima aangepast in het betaald voetbal. Youssef is een waardevolle speler en erg geliefd bij de supporters. Hij heeft al zo’n honderd wedstrijden voor ons gespeeld en mag dus ervaren genoemd worden. We kunnen rustig zeggen dat hij een echte Superboer is."

"Heerlijk dat er nu duidelijkheid is", vertelt El Jebli, die in de zomer van 2015 overkwam van FC Lienden. "We hebben nog een klus te klaren met ons allen en daar focus ik mij volledig op. Het geeft een goed gevoel te weten dat ik de komende twee seizoenen op De Vijverberg speel." De Graafschap gaat donderdag voor de finale van de play-offs op bezoek bij Almere City en zondag is de return in Doetinchem.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
De Graafschap
 
Almere City
 
Youssef El Jebli

>
Play-offs 1/2
Almere City
1
1
De Graafschap
Donderdag, 17 mei 2018 om 20:45
Poll
Is De Graafschap het plafond voor Youssef El Jebli?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
   
00:15
00:15
'Toptransfer' voor Haarlemmer: 'Dit is niet mijn eindstation'
1
   
00:00
00:00
Cryptowereld krijgt via Messi, Suárez en James voet aan de grond
4
   
23:45
23:45
Schuurs: 'Bij het eerste van Ajax is er concurrentie van Europese top'
10
   
23:17
23:17
'Het leek wel alsof Cristiano Ronaldo in de Veste was aangekomen'
6
   
23:00
23:00
Klopp ziet De Bruyne wegvallen: 'Iemand die zo denkt, is een klootzak'
5
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties