'Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik bij Feyenoord'
Woensdag, 16 mei 2018 om 19:48

Tonny Vilhena leek in de zomer van 2016 transfervrij te vertrekken bij Feyenoord, maar tekende in toch nog bij tot medio 2018 en later verlengde hij zijn contract in Rotterdam tot de zomer van 2020. De middenvelder wordt in iedere transferperiode wel gelinkt aan een transfer, maar Vilhena blijft rustig onder de geruchten.

De 23-jarige linkspoot benadrukt immers dat hij niet per se weg wil uit De Kuip: "Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik bij Feyenoord. Ik heb een contract tot 2020, dus ja. Ik ben nu nog speler van Feyenoord. Het is iets voor later", aldus Vilhena voor de camera van de NOS.

Meer: Trencín maalt niet om blessures Feyenoord: ‘Het is beter dat ze niet meedoen’ | AS Trencín - Feyenoord: blessures, schorsingen en vermoedelijke opstellingen

"Ik ben speler van Feyenoord en zit nu ook bij het Nederlands elftal. Daar richt ik me honderd procent op. Dan zien we het wel." Oranje begon woensdag aan de trainingsstage in Zeist in voorbereiding op de oefenwedstrijden tegen Slovenië en Italië. Na de training van donderdag krijgen de spelers drie dagen vrijaf.

Ronald Koeman is de bondscoach van Oranje; hij nam het stokje over van interim-coach Dick Advocaat. "De speelwijze is wel iets anders en de trainingen ook wel, maar voor de rest is er niet zoveel veranderd. Koeman is denk ik wel van de discipline. Hij is recht door zee, zegt waar het op staat", aldus Vilhena.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Tonny Vilhena

Poll
Denk jij dat Tonny Vilhena volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties