Veel interesse in PSV'er: 'Misschien kan Brands mij naar Everton halen'
Woensdag, 16 mei 2018 om 20:26

Bas Dost bedankte onlangs voor het Nederlands elftal, omdat hij naar eigen zeggen niet meer gelukkig werd van de tripjes richting Oranje. Door de absentie van de spits van Sporting Portugal maakt onder anderen Luuk de Jong meer kans op speelminuten. De aanvaller van PSV zegt in gesprek met de NOS dat hij de rol van pinchhitter bij Oranje graag wil overnemen van Dost.

"Ik weet hoe de verhoudingen waren, dat Bas de pinchhitter was. Nu heb je met (Wout, red.) Weghorst en mij ook twee jongens die dat kunnen. Ik snap dat de trainer op die manier naar ons kijkt. Het liefst speel je altijd in de basis, maar als je zo'n rol krijgt is dat ook geweldig", beseft De Jong, die nog niets kwijt kan over een eventuele transfer die de spits deze zomer gaat maken.

Meer: Bijlow zorgt voor hilariteit met gebaar na uitspraak van De Jong | PSV baalt: ‘Ik had het gevoel dat we sterker waren dan Feyenoord’

"Ik heb nog geen idee. Er is zeker interesse van andere clubs. Als er iets moois komt wat bij mij past, zou ik dat zeker overwegen, maar ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV. Het is niet dat ik weg moet, dat zeker niet", aldus De Jong, die technisch directeur Marcel Brands naar Everton zag verkassen. "Misschien kan hij mij naar Everton halen", grapt de spits.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Luuk de Jong
 
Bas Dost
 
Marcel Brands

Poll
Verwacht jij dat Luuk de Jong deze zomer vertrekt bij PSV?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties