PSV deed ultieme poging: 'Daardoor ben ik gaan twijfelen'
Woensdag, 16 mei 2018 om 21:11

PSV heeft een ultieme poging gedaan om Marcel Brands binnenboord te houden, maar toch koos de technisch manager voor een vertrek. De 56-jarige Bosschenaar tekende een driejarig contract om als directeur voetbalzaken aan de slag te gaan bij Everton, zo maakten beide clubs woensdag bekend.

In een interview met het Eindhovens Dagblad spreekt Brands van ‘een heel genereus aanbod’ en dat hij daardoor is gaan twijfelen: "Dit weekend heb ik toch de knoop doorgehakt." Everton nam in 2016 voor het eerst contact op met Brands, zo vertelt de bestuurder aan de regionale krant.

"Op dat moment had ik mijn woord al aan PSV gegeven en wilde ik niet vertrekken. Volgens mij waren de contracten nog niet eens getekend. Met een kampioenschap van het eerste elftal en ook mooie prestaties in de jeugdopleiding is er dit seizoen iets goeds neergezet. De beslissing om weg te gaan, heb ik afgelopen weekend genomen."

Brands voetbalde als middenvelder voor onder meer RKC Waalwijk en Feyenoord en werd bij de club uit Waalwijk commercieel manager, technisch- en algemeen directeur en via AZ kwam hij in 2010 in het Philips Stadion terecht.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Marcel Brands
 
Marcel Brands

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties