Ex-AZ'er vertrekt na zes seizoenen: 'Dit was een moeilijke beslissing'
Woensdag, 16 mei 2018 om 22:00

Pontus Wernbloom heeft zijn laatste wedstrijd voor CSKA Moskou gespeeld. De 31-jarige middenvelder heeft besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen en geniet volgens Expressen interesse uit Spanje, Italië en Griekenland.

"Dit was een van de moeilijkste beslissingen uit mijn leven. Ik wil iedere fan, iedere medespeler, ieder staflid en iedereen binnen de club bedanken. Jullie zullen voor altijd in mijn hart blijven zitten. Ik ben blij met wat we allemaal samen hebben bereikt. Zoveel herinneringen, zoveel prijzen", schrijft Wernbloom op Instagram.

Meer: ‘Ik durf niet te zeggen of mijn vertrek AZ uiteindelijk de titel heeft gekost’

"De laatste drie weken waren heel emotioneel", vult vriendin Nina aan. "Onze spullen pakken, het huis verlaten en vaarwel zeggen tegen vrienden. Ik wil iedereen bedanken voor het feit dat wij hier als een familie zijn behandeld. Ik zal onze tijd in Moskou nooit vergeten. Deze stad zal voor altijd in ons hart blijven zitten. "

Wernbloom maakte in 2012 de overstap van AZ naar CSKA en pakte onder meer drie landstitels met het CSKA van huidig trainer Viktor Goncharenko. De 51-voudig international gaat overigens niet mee naar het WK. Hij zette in 2016 een punt achter zijn loopbaan en bovendien kampt Wernbloom momenteel met een heupblessure.

 
Premier League
 
CSKA Moskou
 
Pontus Wernbloom

Poll
Is Pontus Wernbloom haalbaar voor een Eredivisionist, denk je?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties