'PSV legt Unnerstall vast en laat hem op huurbasis weer gaan'
Woensdag, 16 mei 2018 om 23:18

Lars Unnerstall is bijna speler van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de doelman donderdag medisch wordt gekeurd en waarschijnlijk voor drie jaar gaat tekenen. Wel blijft de 27-jarige Duitser op huurbasis voor VVV-Venlo spelen.

Trainer Phillip Cocu kan beschikken over Jeroen Zoet, Eloy Room, Yanick van Osch en Luuk Koopmans en de aan Roda JC Kerkrade verhuurde Hidde Jurjus krijgt mogelijk een nieuwe kans om zich te bewijzen in het Philips Stadion. De technische staf heeft kennelijk geoordeeld Unnerstall komend seizoen nog niet direct nodig te hebben en dus mag hij een jaar in De Koel blijven.

Als een verrassing zou de transfer niet geheel komen, want de Brabantse krant meldde woensdagmiddag al dat de clubs in gesprek waren over de voormalig jeugdinternational van Duitsland. Unnerstall speelde tot dusverre 32 duels voor VVV en daarin kreeg hij 51 doelpunten om de oren. 8 keer hield hij zijn kooi schoon.

Kenneth Perez vroeg zich eerder nog hardop af of Unnerstall goed genoeg is voor een Nederlandse topclub: "Het is een wereld van verschil. Maar aan de andere kant: André Onana was bij Jong Ajax een clowneske keeper. We dachten allemaal: zal dat wat worden? Dat is uiteindelijk heel veel geworden. Over Zoet waren er ook twijfels, maar hij heeft het ook waargemaakt. Dus waarom niet?", vertelde de analyticus bij FOX Sports.

 
Eredivisie
 
PSV
 
VVV-Venlo
 
Lars Unnerstall
 
Phillip Cocu

Poll
Een goede deal van PSV?
Ja
Nee
Weet ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties