'Uiteindelijk is het mijn doel om voor het eerste van Chelsea te spelen'
Donderdag, 17 mei 2018 om 07:30

Mason Mount weet niet waar zijn toekomst ligt. De middenvelder wordt door Vitesse gehuurd van Chelsea en de club uit Arnhem wil graag met hem door, maar er is ook belangstelling van andere clubs voor de negentienjarige Engelsman.

Voetbal International meldde al dat Ajax en PSV interesse hebben en dat ook directeuren uit de Bundesliga hebben geïnformeerd naar Mount. "Na het seizoen ga ik met Chelsea om de tafel en hoor ik wat hun plannen zijn", vertelt de international van Engeland Onder-19 in een interview met De Telegraaf.

"Voor mij is alles nog open: nog een jaar Vitesse, terugkeren naar Chelsea om voor mijn kans te gaan of de verhuur aan een andere club. Uiteindelijk is het mijn doel om voor het eerste van Chelsea te spelen. Dat is al zo sinds ik als zesjarige bij Chelsea kwam." Het zou de kansen van Vitesse vergroten wanneer men zich plaatst voor de Europa League, geeft Mount toe.

"Voor mij zijn de Europese duels met Lazio en OGC Nice de meest bijzondere ervaringen van dit mooie seizoen geweest. Om mezelf te blijven ontwikkelen, moet ik zoveel mogelijk op het hoogste niveau blijven spelen en de Europa League is dat niveau." Mount kan zaterdag vanwege een schorsing overigens niet meedoen in de return tegen FC Utrecht.

 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Mason Mount

Poll
Denk jij dat Mason Mount volgend seizoen nog voor Vitesse speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties