Van der Gaag identificeert bekende van PSV als eerste transferdoelwit
Donderdag, 17 mei 2018 om 13:02

Een handvol clubs uit de Eredivisie heeft bij PSV geïnformeerd naar Jordy de Wijs, zo meldt Voetbal International donderdagmiddag. Een van de geïnteresseerde partijen is NAC Breda, dat woensdag Mitchell van der Gaag aanstelde als trainer. De nieuwe oefenmeester werkte anderhalf jaar met De Wijs samen bij Excelsior en hoopt dus op een hereniging.

De verdediger werd in de tweede seizoenshelft van 2015/16 en vanaf augustus 2017 door PSV verhuurd aan Excelsior. De Eindhovenaren willen de 23-jarige jeugdexponent nu het liefst verkopen, terwijl NAC de voorkeur geeft aan een verhuurperiode. De Bredanaars zouden in De Wijs een opvolger zien van centrumverdediger Pablo Marí, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van Manchester City.

Bij PSV heeft De Wijs nog een contract voor een seizoen. De linksbenige verdediger, die ook als back uit de voeten kan, brak nooit volledig door in het eerste elftal van PSV. Hij speelde in de seizoenen 2015/16 en 2017/18 één competitiewedstrijd voor de ploeg van Phillip Cocu. Namens Jong PSV kwam De Wijs tot 67 optredens in de Jupiler League, terwijl hij voor Excelsior 34 keer in actie kwam in de Eredivisie.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Jordy de Wijs
 
Phillip Cocu
 
Mitchell van der Gaag

Poll
PSV moet Jordy de Wijs …
verkopen
verhuren
behouden
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties