Babel ontkent Feyenoord-gerucht: 'Laten we het direct wereld uit helpen'
Donderdag, 17 mei 2018 om 13:20

Ryan Babel en Jeremain Lens werden de afgelopen dagen door Turkse media in verband gebracht met een terugkeer naar Nederland. De aanvallers van Besiktas zouden in beeld zijn bij Feyenoord, dat vergevorderde interesse zou hebben in de Nederlanders. Babel denkt er het zijne van en geeft aan dat hij geenszins van plan is om de Turkse topclub de rug toe te keren.

Het is altijd maar de vraag of de Turkse pers het bij het juist eind heeft als men transfernieuws brengt, zo weet nu ook Babel. Feyenoord zou zelfs al een bod hebben neergelegd bij de Oranje-international, maar de aanvaller kijkt op van de berichten: "Mijn privé-berichten overspoeld door Feyenoord-supporters met de vraag of ik wel of niet naar De Kuip kom...", laat Babel donderdag op Twitter weten.

Meer: Zenit scoort acht keer en voltooit bizarre comeback in Europa League | Nederlanders zijn goud waard voor Besiktas bij seizoensopener

"Zag even later dat er iets in het nieuws is gekomen... Dus ik begrijp de berichten, maar laten we het direct de wereld uit helpen. Geen zorgen, ik kom niet naar Feyenoord", besluit Babel, die nog tot medio 2019 vastligt bij Besiktas. Eerder was de 31-jarige aanvaller actief voor Ajax, TSG Hoffenheim, Liverpool, Kasimpasa, FC Al-Ain en Deportivo La Coruña.

 
Meer video's
 
Spor Toto Süper Lig
 
Besiktas
 
Feyenoord
 
Ryan Babel
 
Jeremain Lens

Poll
Verwacht jij dat Ryan Babel in de toekomst nog actief gaat zijn in de Eredivisie?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties