FC Utrecht strikt bekende van Ajax: 'Hij was toe aan een volgende stap'
Donderdag, 17 mei 2018 om 14:04

FC Utrecht neemt ex-Ajacied Ibrahim El Kadiri in dienst, zo melden de Domstedelingen donderdagmiddag via de officiële kanalen. De ‘offensief ingestelde polyvalente voetballer’ heeft zich voor drie jaar verbonden aan Utrecht en sluit aan bij de Onder-19. Eerder sloten Giovanni de la Vega en Samir Ben Sallam zich al aan bij Utrecht.

El Kadiri is afkomstig van Ajax en beschikt naast de Nederlandse ook over de Marokkaanse nationaliteit. Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam is blij met het vastleggen van de middenvelder, zo laat hij weten op de clubsite: "Ibrahim is een aanvallend ingestelde speler, die over scorend vermogen beschikt. Hij kan zowel vanaf de flank als achter de spitsen spelen. Hij heeft een goede versnelling in huis, is vaardig en creatief."

Voor de oudste jeugdploegen van Utrecht geldt El Kadiri als een directe versterking, stelt Manager Academie Jelle Goes: "Hij is zestien jaar en dat hij ondanks die leeftijd al wordt toegevoegd aan de Onder-19-kern, geeft natuurlijk wel iets aan. Ibrahim heeft zijn opleiding tot nu toe genoten bij Ajax en was toe aan een volgende stap. Wij zijn er blij mee dat hij die bij ons zet."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Utrecht
 
Ajax

Poll
Een goede aanwinst voor FC Utrecht?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties