'Neymar-geruchten rookgordijn voor echte plannen Real Madrid bij PSG'
Donderdag, 17 mei 2018 om 15:43

De geruchten dat Real Madrid een poging gaat doen om Neymar terug te halen naar LaLiga beginnen de afgelopen maanden weer toe te nemen, maar Sport meent beter te weten. De Spaanse sportkrant meldt namelijk dat de vermeende plannen van de Koninklijke als rookgordijn moeten dienen om de ware intenties van de Champions League-finalist te verhullen.

Niet Neymar, maar ploeggenoot Kylian Mbappé zou namelijk de nieuwe galáctico in het Santiago Bernabéu moeten worden. Real Madrid was vorig jaar zomer al bezig met de komst van het Franse supertalent en greep toen mis. Paris Saint-Germain wist de negentienjarige aanvaller te huren van AS Monaco en moet hem deze zomer voor 180 miljoen euro definitief inlijven.

PSG moet om aan de regels van de Financial Fair Play echter mogelijk afscheid nemen van een aantal dure spelers en volgens Sport is het waarschijnlijker dat Mbappé mag vertrekken dan dat de club afscheid neemt van Neymar. Real Madrid zou daarnaast bewust de geruchten rond de Braziliaan niet hebben ontkend om de rest van de voetbalwereld op het verkeerde been te zetten.

Mbappé past naar verluidt beter in de plannen van Zinédine Zidane dan Neymar, aangezien de coach niet helemaal tevreden is over Karim Benzema en nu het einde van de carrière van Cristiano Ronaldo eraan zit te komen op zoek is naar vers bloed voor in de punt van de aanval. Mbappé beleefde met 21 goals, 16 assists, een landstitel en winst van de Coupe de France en Coupe de la Ligue overigens een behoorlijk geslaagd eerste seizoen bij les Parisiens.

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Paris Saint-Germain
 
Kylian Mbappé
 
Neymar

Poll
Denk jij dat Kylian Mbappé haalbaar is voor Real Madrid?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties