Man City heeft eerste aanwinst bijna binnen: 'Akkoord zal geen probleem zijn'
Donderdag, 17 mei 2018 om 16:32

Jorginho, middenvelder van Napoli, is bijna speler van Manchester City, zo verzekert zijn zaakwaarnemer João Santos in gesprek met CalcioNapoli24. Jorginho wordt al maanden in verband gebracht met onder meer City en stadsgenoot Manchester United, maar de geboren Braziliaan zou dus al bijna eigendom zijn van eerstgenoemde Engelse grootmacht.

"Op het moment ligt Jorginho nog onder contract, maar als Napoli een akkoord bereikt met City, gaat hij naar Manchester. Een akkoord bereiken met de Engelsen zal geen probleem zijn, gezien de mate waarin City altijd investeert in het team. Maar, ik herhaal, alles hangt af van de beslissingen van Napoli, waar hij nog twee jaar een contract heeft", vertelt de belangenbehartiger.

"City is kampioen van Engeland en één van de topclubs in Europa. Als Napoli en City een oplossing vinden, kunnen we zonder rem erover praten. Maar anders zal Jorginho ook met plezier verdergaan bij Napoli. Op dit moment heb ik nog niets gehoord van de clubleiding van Napoli. Ik hoop binnen enkele dagen iets te horen en misschien ben ik de komende dagen in Napels om erover te praten."

 
Serie A
 
Napoli
 
Manchester City
 
Jorginho

Poll
Zou Jorginho een goede aanwinst zijn voor Manchester City?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties