Casillas na heroverde basisplaats nog een jaar door bij FC Porto
Donderdag, 17 mei 2018 om 18:56

Iker Casillas is ook volgend seizoen keeper van FC Porto. Het aflopende contract van de 36-jarige Spaanse keeper is met een jaar verlengd, zo maakte de Portugese topclub donderdagavond bekend. Dat Casillas zijn contract heeft verlengd mag een kleine verrassing genoemd worden, daar hij eerder nog op weg naar de uitgang leek nadat hij het afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor.

Casillas maakte in de zomer van 2015 de overstap van Real Madrid naar Porto en was lange tijd de onbetwiste eerste doelman. Dit seizoen ging hij een aantal keer de fout in, waarna hij op de bank geposteerd werd. Toch knokte Casillas zich terug in de basis en greep hij reeds de landstitel met Porto.

De 167-voudig Spaans international heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2019 en heeft dat volgens Portugese media gedaan tegen een fors lager salaris. "Ik ben heel blij om hier nog een jaar te zijn"", reageert Casillas op zijn nieuwe contract. "Er waren geruchten dat ik zou vertrekken, maar voor mij was het altijd de bedoeling om hier door te gaan. Dat kon en daar ben ik heel erg blij mee."

 
Liga NOS
 
FC Porto
 
Real Madrid
 
Iker Casillas

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties