Vertrekkende Brands: 'Man, ik heb hier nog zoveel op mijn bordje'
Vrijdag, 18 mei 2018 om 20:52

Per 1 juni is Marcel Brands de technisch directeur van Everton, maar tot die tijd steekt hij al zijn energie in PSV. De beleidsbepaler is vanwege de drukte nog niet bezig met zijn overstap naar Engeland, vertelt hij vrijdag aan De Telegraaf. "Vraag het maar aan mijn secretaresses, de komende weken heb ik nog helemaal geen tijd voor Everton."

PSV is bezig met de samenstelling van de selectie voor komend seizoen; donderdag meldde het Eindhovens Dagblad nog dat Brands een bod van vier miljoen euro had neergelegd bij sc Heerenveen voor Denzel Dumfries. Vooralsnog heeft de technisch manager zijn handen dus vol. "We weten wat we als PSV willen en van plan zijn. Natuurlijk kom je onderweg weleens op een kruispunt en kan je dan links- of rechtsaf. Na 1 juni zullen anderen die keuze moeten maken."

Een voorschot op eventuele aankopen bij Everton neemt Brands dan ook niet. "Man, ik heb hier nog zoveel op mijn bordje. Misschien ben ik te ambitieus, maar ik hoop dat voor 1 juni allemaal af te ronden. En gelukkig zijn bijvoorbeeld Phillip Cocu en John de Jong nauw aangelijnd." Naar verluidt krijgt Brands deze zomer honderd miljoen euro te besteden bij Everton; zelf zou hij twee miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen op Goodison Park.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Everton
 
Marcel Brands
 
Marcel Brands

Poll
Wordt Marcel Brands een succes bij Everton?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties