Update: Afobe vertrekt na twaalf dagen weer bij Wolverhampton
Dinsdag, 12 juni 2018 om 19:04

Benik Afobe blijft bij Wolverhampton Wanderers. De club uit de West Midlands maakt via de officiële kanalen bekend dat men de optie tot koop op de van Bournemouth gehuurde aanvaller heeft gelicht. Ook Willy Bolly blijft in het Molineux Stadium.

Wolverhampton heeft naar verluidt 11,5 miljoen euro betaald voor Afobe, die van de winter van 2015 tot de winter van 2016 ook al voor the Wolves speelde. Het jeugdproduct van Arsenal maakte tot dusverre 29 doelpunten in 64 wedstrijden voor Wolverhampton en daar gaf hij bovendien zeven assists bij.

De 27-jarige verdediger Boly blijft eveneens bij Wolverhampton. De voormalig jeugdinternational van Frankrijk werd gehuurd van FC Porto, maar is nu voor eveneens 11,5 miljoen euro vastgelegd. Wolverhampton werd kampioen in de Championship en is volgend seizoen dus te bewonderen op het hoogste niveau.

Update 12 juni 19.04 uur - Afobe vertrekt na twaalf dagen weer bij Wolverhampton
Wolverhampton Wanderers lichtte op 1 juni de optie tot koop op Benik Afobe. De club nam de aanvaller zodoende over van Bournemouth, maar Afobe is elf dagen later alweer vertrokken bij the Wolves. Stoke City maakt bekend dat men de 25-jarige aanvaller voor een half jaar huurt met een verplichte optie tot koop.

 
Football League Championship
 
Wolverhampton W.
 
Benik Afobe

Poll
Denk jij dat Wolverhampton zich komend seizoen gaat handhaven?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties