Update: Enzo Pérez krijgt oproep na zwaar blessuregeval bij Argentinië
Zaterdag, 9 juni 2018 om 14:48 • Tim SiekmanLaatste update: 14:56

Manuel Lanzini moet het WK aan zich voorbij laten gaan. De Argentijnse voetbalbond bevestigt vrijdag dat de aanvallende middenvelder van West Ham United zijn voorste kruisband heeft gescheurd en zodoende niet kan voetballen op het WK. Het is momenteel nog onduidelijk hoe lang Lanzini moet revalideren van de blessure.

Lanzini raakte tijdens een training van de Argentijnse ploeg geblesseerd aan zijn rechterknie en nu is duidelijk geworden dat de middenvelder lange tijd moet revalideren. De absentie van Lanzini is een flinke streep door de rekening van bondscoach Jorge Sampaoli, die veelvuldig gebruikmaakte van de 25-jarige international.

Vorige week woensdag was Lanzini, viervoudig international, nog van de partij toen Argentinië met 4-0 won van Haïti. De ploeg van Sampaoli is in Rusland een van de favorieten om met de eindwinst aan de haal te gaan. Argentinië begint het WK op 16 juni tegen IJsland. Daarna volgen de confrontaties met Kroatië (21 juni) en Nigeria (26 juni).

Update 9 juni 14.48 uur - Enzo Pérez krijgt oproep na zwaar blessuregeval bij Argentinië
Enzo Pérez is de vervanger van de zwaargeblesseerde Manuel Lanzini in de selectie van Argentinië op het WK in Rusland. De middenvelder van River Plate behoorde tot de 35-koppige voorselectie van bondscoach Jorge Sampaoli, maar haalde aanvankelijk niet de laatste 23. Pérez, die een verleden bij Benfica en Valencia heeft, was ook op het WK in 2014 aanwezig en deed mee in de doorslaggevende WK-kwalificatiewedstrijd van la seleccion albiceleste tegen Ecuador.

 
Wereldkampioenschappen
 
Argentinië
 
Manuel Lanzini

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties