Van Gaal gaat gesprekken aan: 'Dit is zó op mijn lijf geschreven'
Zaterdag, 9 juni 2018 om 08:50

Louis van Gaal is in gesprek met een potentiële nieuwe werkgever. De Tulpengeneraal bevestigde vrijdagavond bij RTL Late Night dat hij wel oren heeft naar een avontuur bij die club. Eind april bevestigde de 66-jarige Van Gaal al dat hij een ‘niet te weigeren aanbieding’ heeft ontvangen.

"Dat wat ik nu in de portefeuille heb zitten, dat is zó op mijn lijf geschreven. Anders was ik de gesprekken ook niet aangegaan. Ik kan er ook wat mee winnen, dat gevoel heb ik", aldus Van Gaal, die de afgelopen tijd meerdere aanbiedingen ontving. "Dat is dan weer arrogant als ik dat zeg. Maar het is zo, het spijt me. Ik heb er nu één geselecteerd."

"Als ik dit weiger, dan weet ik dat het over is met Van Gaal. Dan ga ik met Truus genieten van het leven. Eigenlijk heb ik daarvoor ook al allerlei plannen gemaakt. Het is moeilijk om ja te zeggen, maar ook moeilijk om nee te zeggen. Daarom duurt het even, ik kan nog geen uitsluitsel geven", gaat de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal verder.

Van Gaal benadrukt dat het niet om een bestuursfunctie gaat: "Ik ben geen bestuurder. Ik wil graag met jonge mensen werken. Als bestuurder kan dat ook, maar dan heb je minder contact en invloed." Real Madrid is in ieder geval niet de club waar Van Gaal aan de slag gaat. Hij vertelde op 1 juni reeds dat hij niet opnieuw in LaLiga aan de slag wil.

 
Nederland
 
Louis van Gaal

Poll
Denk jij dat Louis van Gaal een aanbieding heeft ontvangen uit een Europese topcompetitie?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties