PSV zet alles op alles en hoopt op positief antwoord na contractvoorstel
Dinsdag, 12 juni 2018 om 07:25

PSV doet er alles aan om Luuk de Jong in Eindhoven te houden, zo meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag. De aanvaller heeft inmiddels een nieuw contractvoorstel in beraad en wordt door de clubleiding van cruciaal belang geacht voor komend seizoen.

De Jong genoot in de voorbije transferperiodes belangstelling van Girondins Bordeaux en Club América, maar om uiteenlopende redenen kwam het niet tot een transfer. De aanvaller zou volgens het regionale dagblad nu geen concrete interesse van clubs genieten, al werd hij de voorbije weken opnieuw met de Mexicanen in verband gebracht.

Meer: Hendrix: ‘De volgende keer zou ik misschien een overtreding maken’ | Valverde blikt vooruit: ‘PSV is niet de zwakste schakel in de groep’

"Voor PSV is het te hopen dat Luuk blijft. Als de club de Champions League ingaat en weer om de titel moet spelen, is Luuk heel belangrijk", zei de inmiddels vertrokken technisch manager Marcel Brands twee weken geleden. "Je weet wat je aan hem hebt, vandaar dat hij zijn contract met één jaar kan verlengen. Als hij toch gaat, zal PSV een spits huren op die positie."

PSV wil en kan nog niet volledig gokken op Maximiliano Romero, die door blessureleed nog altijd niet zijn debuut voor de ploeg van Phillip Cocu heeft kunnen maken. De Argentijn hoopt in de voorbereiding op de komende voetbaljaargang zijn kwaliteiten te laten zien. Sam Lammers vertrekt zo goed als zeker op huurbasis uit Eindhoven. De aanvaller werd maandag in het stadion van het geïnteresseerde Heracles Almelo gespot.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Luuk de Jong
 
Phillip Cocu
 
Sam Lammers

Poll
Denk jij dat Luuk de Jong in de zomer bij PSV blijft?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties