Update: Ter Avest verbindt zich voor vier jaar aan Serie A-club
Vrijdag, 15 juni 2018 om 14:20

FC Twente degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie door als laatste te eindigen in de hoogste profdivisie. Verschillende spelers zijn op weg naar de uitgang bij de Tukkers en ook Hidde ter Avest gaat Enschede verlaten. Een avontuur in de Serie A lonkt, want de 21-jarige rechtsback staat naar verluidt op de radar van Udinese.

Twente besloot de optie in het contract van Ter Avest niet te lichten, waardoor de verdediger kan uitkijken naar een nieuwe werkgever. ADO Den Haag was ook geïnteresseerd in de diensten van de jongeling, maar volgens onder meer Voetbal International waren de salariseisen van de verdediger van Twente te gortig voor de club uit de Hofstad.

TC Tubantia meldt dinsdag dat Ter Avest zich in de kijker heeft gespeeld bij Udinese, dat al jarenlang een vaste waarde in de Serie A is. Afgelopen seizoen eindigde Udinese na een bewogen jaar op de veertiende plaats in de hoogste Italiaanse afdeling. Bij Udinese kan Ter Avest in verdediger Bram Nuytinck een landgenoot treffen.

Update 15 juni 14.20 uur – Ter Avest verbindt zich voor vier jaar aan Serie A-club
Hidde ter Avest vervolgt zijn loopbaan bij Udinese. De Italiaanse club meldt vrijdag via de officiële kanalen dat de verdediger voor vier jaar is vastgelegd. FC Twente besloot na de degradatie de optie in het contract van Ter Avest niet te lichten, waardoor hij kon uitkijken naar een nieuwe werkgever. ADO Den Haag was ook even in beeld, maar de club vond de salariseisen van Ter Avest naar verluidt te gortig.

 
Serie A
 
Udinese
 
FC Twente
 
Hidde ter Avest
 
Bram Nuytinck

Poll
Is Udinese een goede stap zijn voor Hidde ter Avest?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties