<
In de wandelgangen
Van Gaal krijgt concurrentie van voorganger bij United
Woensdag, 13 juni 2018 om 14:00

Tom de Mul, tegenwoordig zaakwaarnemer van Mousa Dembélé, is momenteel in Italië om naar aanbiedingen van Internazionale, Juventus en Napoli te luisteren. Er zou tevens interesse vanuit de Chinese Super League zijn voor de middenvelder van Tottenham Hotspur. (Gianluca Di Marzio)

Danny Rose is niet langer een doelwit voor Manchester United. José Mourinho heeft geen zin om langer met Tottenham Hotspur te onderhandelen. (Daily Mail)

Naast Louis van Gaal is ook David Moyes in beeld om als trainer aan de slag te gaan bij Fenerbahçe. De Schotse oefenmeester zit zonder werk nadat hij kon vertrekken bij West Ham United. (Daily Record)

Toby Alderweireld staat open voor een eventueel langer verblijf bij Tottenham Hotspur. Het contract van de Belgische verdediger loopt nog tot medio 2019 en beide partijen wisten nog geen overeenstemming te bereiken over een langer verblijf. (Daily Mail)

Als het aan Steven Nzonzi ligt, maakt hij spoedig een overstap naar een grote club. De middenvelder van Sevilla werd in een eerder stadium gelinkt aan verschillende clubs in de Premier League. (The Sun)

Marcos Rojo vreest dat zijn dagen bij Manchester United geteld zijn. Ondanks dat de Argentijnse verdediger onlangs een nieuw contract ondertekende, zouden the Red Devils afscheid van hem willen nemen. (The Sun)

Poll
Zou jij Fenerbahçe een goede club vinden voor Louis van Gaal?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties