<
In de wandelgangen
AC Milan onderhandelt met Real Madrid over huurdeal
Donderdag, 14 juni 2018 om 14:00

De transfer van Samuel Bastien naar Standard bevindt zich in de afrondende fase. Les Rouches tellen een bedrag van drie miljoen euro neer om de Belgisch jeugdinternational over te nemen van Chievo Verona. (Het Nieuwsblad)

Een delegatie van Anderlecht is momenteel in Athene om de transfer van Ognjen Vranjes af te ronden. De Bosnische verdediger moet voor een bedrag van 2,8 miljoen euro AEK Athene verruilen voor Paars-Wit. (Het Nieuwsblad)

Het lijkt erop dat Dani Ceballos zijn loopbaan gaat vervolgen in Italië. AC Milan praat momenteel over een huurdeal met Real Madrid, terwijl ook AS Roma en Napoli geïnteresseerd zijn. (TMW)

Manchester City heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Jorginho. The Citizens moeten er alleen nog zien uit te komen met Napoli, dat zich geen meewerkende onderhandelingspartner toont. (The Sun)

Als het aan Jack Grealish ligt, verruilt hij Aston Villa komende zomer voor Tottenham Hotspur. The Spurs hebben een bod van zeventien miljoen euro uitgebracht bij the Villans. (Daily Mail)

De toekomst van Paco Alcácer zou in de Turkse Süper Lig kunnen liggen. Fenerbahçe is geïnteresseerd in de aanvaller van Barcelona, die ook in de belangstelling van Real Betis, Southampton en Valencia staat. (TMW)

Poll
Vind jij dat Real Madrid alweer afscheid moet nemen van Dani Ceballos?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties