<
In de wandelgangen
Van Aanholt in beeld bij Europese grootmacht
Donderdag, 14 juni 2018 om 15:45

Napoli is bereid om de vraagprijs van Maurizio Sarri te laten zakken tot vijf miljoen euro. Desondanks is Laurent Blanc momenteel de voornaamste kandidaat om aan de slag te gaan bij Chelsea. (The Sun)

Chelsea zit voorlopig overigens nog in de maag met Antonio Conte. The Blues hoopten dat de Italiaan weggekaapt zou worden door Real Madrid, maar dreigen hem nu een jaarsalaris mee te moeten geven. (Daily Telegraph)

Juventus is er niet van overtuigd dat Alex Sandro in Turijn blijft en de club is daarom op zoek naar een nieuwe linksback. De Italiaanse grootmacht heeft het oog laten vallen op Patrick van Aanholt, wiens contract bij Crystal Palace nog drie jaar doorloopt. (The Sun)

Nu Victor Wanyama geen basisspeler meer is bij Tottenham Hotspur hoopt Borussia Dortmund de Keniaan binnen te kunnen halen. Zijn komst heeft geen prioriteit, omdat er met Thomas Delaney reeds een defensieve middenvelder werd gehaald. (BILD)

De kans bestaat dat er komende zomer een einde komt aan de samenwerking tusen Mario Götze en Borussia Dortmund. Everton, Arsenal, West Ham United, Olympique Marseille en Valencia hebben de Duitser in het vizier. (Sky Sports)

De onderhandelingen tussen Santos Laguna en Celta de Vigo over Nestor Araujo bevinden zich in een vergevorderd stadium. Het is aannemelijk dat beide partijen zeer spoedig tot een overeenstemming zullen komen. (AS)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties