Update: 'Transfer De Wijs definitief geklapt na mislukte onderhandelingen'
Maandag, 2 juli 2018 om 16:36

Jordy De Wijs gaat PSV mogelijk definitief verlaten. De talentvolle verdediger staat voor een overstap naar de Italiaanse Serie B. Volgens De Telegraaf zijn de Eindhovenaren namelijk in onderhandeling met Perugia, de club waar Alessandro Nesta trainer is.

De voormalig Italiaans international heeft het oog laten vallen op de verdediger, die sinds januari 2017 werd uitgeleend aan Excelsior. De Wijs staat welwillend tegenover een overstap naar de club die het afgelopen seizoen naast promotie naar de Serie A greep. In de play-offs werd Perugia uitgeschakeld door Venezia.

Volgens het dagblad hoopt Perugia PSV te kunnen overtuigen door het salaris van De Wijs over te nemen en afspraken te maken over een doorverkooppercentage in de toekomst. Het contract van de 23-jarige verdediger in het Philips Stadion loopt door tot de zomer van 2019.

De Wijs staat naar verluidt welwillend tegenover een transfer naar Italië, waar hij kan trainen onder 78-voudig international Nesta. Het afgelopen seizoen kwam De Wijs tot negentien competitiewedstrijden bij Excelsior. Door een blessure stond hij enkele maanden aan de kant.

Update 29 juni 17.10 uur - Onderhandelingen tussen PSV en Perugia lopen op niets uit
Jordy de Wijs blijft voorlopig speler van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat onderhandelingen tussen de kampioen van de Eredivisie en Perugia op niets zijn uitgelopen. "Een overgang lijkt van de baan (…) Hij blijft voorlopig bij PSV, maar staat open voor een transfer", aldus verslaggever Rik Elfrink op Twitter. De Wijs ligt nog tot medio 2019 vast.

Update 2 juli 16.36 uur - Update: 'Transfer De Wijs definitief geklapt na mislukte onderhandelingen'
Jordy de Wijs verkast definitief niet naar Perugia, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Italiaanse club wilde niet aan de eisen van PSV voldoen en was niet bereid om water bij de wijn te doen. Het mislukken van de transfer naar Italië is een teleurstelling voor De Wijs, die nu gaat strijden voor zijn kans bij PSV. Beide partijen staan nog wel open voor een transfer.

 
Serie B
 
Perugia
 
PSV
 
Alessandro Nesta
 
Jordy de Wijs

Poll
Zie jij Jordy de Wijs naar de Serie B vertrekken?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties