<
In de wandelgangen
Bale hakt na Ronaldo knoop door over toekomst
Woensdag, 11 juli 2018 om 15:00

De toekomst van Peter Crouch ligt mogelijk in Australië. Sydney FC en Melbourne Victory willen de Engelse spits verleiden tot een vertrek bij het gedegradeerde Stoke City. (The Sun)

Een eerste bod van West Ham United op Jamaal Lascelles is door Newcastle United van tafel geveegd. The Magpies verwachten dat er nog een aanbieding binnen zal komen, maar weigeren de verdediger te verkopen. (Daily Mirror)

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft Gareth Bale besloten om bij Real Madrid te blijven. De Welshman verwacht door het vertrek van de Portugees meer kansen op speeltijd te krijgen in de Spaanse hoofdstad. (The Sun)

Ook AS Roma heeft de pijlen gericht op Malcom van Girondins de Bordeaux. De Braziliaanse vleugelaanvaller werd in een eerder stadium gelinkt aan een overstap naar Tottenham Hotspur of Internazionale. (France Football)

De komst van Maurizio Sarri naar Chelsea is nog altijd niet rond. De Italiaanse oefenmeester heeft laten weten dat hij alleen naar the Blues komt als Eden Hazard en Willian binnenboord worden gehouden. (Diverse Engelse media)

Carlo Ancelotti heeft de naam van David Luiz genoteerd op zijn lijstje met mogelijke versterkingen voor Napoli. De Braziliaanse verdediger heeft een slechte band met Antonio Conte, die nog altijd de scepter zwaait bij Chelsea. (Daily Mirror)

Poll
Denk jij dat Gareth Bale komend seizoen inderdaad bij Real Madrid blijft?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties