<
In de wandelgangen
Juventus slaat bod van 40 miljoen euro van PSG af
Woensdag, 11 juli 2018 om 21:00

Benfica hoopt aan de haal te kunnen gaan met Rafinha. De Portugezen willen de middenvelder, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Internazionale, definitief overnemen van Barcelona. (Mundo Deportivo)

Manchester City weigert zich neer te leggen bij de vermeende transfer van Jorginho naar Chelsea. The Citizens zijn er nog steeds van overtuigd dat de middenvelder van Napoli komt. (Manchester Evening News)

Paris Saint-Germain heeft een poging gedaan om Alex Sandro over te nemen van Juventus. La Vecchia Signora heeft het bod van veertig miljoen euro echter meteen naar de prullenbak verwezen. (Diverse Italiaanse media)

Wouter van der Steen gaat niet aan de slag bij Viborg FF. De transfervrij bij sc Heerenveen vertrokken doelman was onlangs op proef, maar hoeft niet op een contractvoorstel te rekenen. (Tipsbladet)

De kans lijkt klein dat Ferdi Kadioglu komend seizoen nog speler van NEC is. Technisch directeur Remco Oversier erkent dat de creatieveling interesse geniet vanuit binnen- en buitenland. (de Gelderlander)

Remko Pasveer staat open voor een terugkeer naar FC Twente. De ervaren doelman is zijn basisplaats kwijt bij Vitesse en was tussen 2003 en 2006 al eens actief voor de club uit Enschede. (Twentefans)

Poll
Is Alex Sandro meer dan veertig miljoen euro waard?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties