<
In de wandelgangen
Cassano staat voor terugkeer in de Serie A
Donderdag, 12 juli 2018 om 00:30

Juventus is bereid om twaalf à dertien miljoen euro te betalen voor Matteo Darmian. Manchester United wil de verdediger echter niet voor minder dan twintig miljoen euro laten vertrekken. (Calciomercato)

Tottenham Hotspur heeft zich gemengd in de strijd om André Gomes. De middenvelder van Barcelona geniet ook nog altijd interesse van onder andere Arsenal en Manchester United. (Diverse Engelse media)

Antonio Cassano is komend seizoen mogelijk weer te bewonderen in de Serie A. De momenteel clubloze aanvaller heeft met Parma gesproken over een dienstverband. (Sky Italia)

De toekomst van Maxime Le Marchand ligt in de Premier League. Promovendus Fulham heeft met OGC Nice een akkoord bereikt over een transfer van de verdediger. (Nice-Matin)

Youssouf Sabaly heeft zich tijdens het WK in de kijker gespeeld bij Napoli. De Senegalese rechterverdediger speelt sinds vorig jaar voor Girondins de Bordeaux. (Sky Italia)

De sportieve toekomst van Yerry Mina lijkt voorlopig bij Barcelona te liggen. Zaakwaarnemer Jair Mina ontkent dat de Colombiaanse verdediger op weg is naar Everton. (Mundo Deportivo)

Poll
Denk jij dat André Gomes deze zomer bij Barcelona vertrekt?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties