Schrijf een reactie...
<
In de wandelgangen
Real Madrid komt op korte termijn tot akkoord met Chelsea
Dinsdag, 17 juli 2018 om 12:00

Manchester United bereidt een bod van 340 miljoen euro voor op Kylian Mbappé. De Engelsen zijn bereid Paul Pogba te laten vertrekken teneinde de transfersom op te kunnen hoesten. (Don Balón)

Chelsea en Sassuolo hebben een overeenstemming bereikt over een transfer van Jeremie Boga van vier miljoen euro. De aanvallende middenvelder moet nog wel een persoonlijk akkoord sluiten met de Italiaanse club. (Goal)

Real Madrid is dicht bij de komst van Thibaut Courtois, die ‘op korte termijn’ afgerond kan worden. De doelman van Chelsea maakt waarschijnlijk voor 35 miljoen euro de overstap. (Marca)

Een delegatie van AC Milan is momenteel in Londen. De Italiaanse club wil spits Álvaro Morata graag overnemen van Chelsea, maar ondervindt concurrentie van enkele andere clubs in Europa. (Diverse Italiaanse media)

West Bromwich Albion aast op Britt Assombalonga. The Baggies zien in de aanvaller van Middlesbrough de eventuele vervanger van Salomón Rondón, die een stap naar Newcastle United nadert. (Birmingham Mail)

Barcelona is bereid binnenkort een nieuwe aanbieding neer te leggen bij Chelsea in een poging Willian over te nemen. De buitenspeler staat ook op de radar van Manchester United en Real Madrid. (Diverse Spaanse media)

Poll
Zou jij Thibaut Courtois een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?
Ja
Nee
Reacties