<
In de wandelgangen
Ex-PSV'er zette zelf streep door transfer van 18 miljoen
Vrijdag, 10 augustus 2018 om 00:30

AC Milan denkt aan de komst van Anthony Martial. De aanvaller, die Manchester United graag wil verlaten, werd eerder gelinkt aan onder meer Atlético Madrid, Juventus en Borussia Dortmund. (Diverse Italiaanse media)

Atalanta is al enkele dagen in gesprek met Villarreal. De Italiaanse club wil de middenvelder Roberto Soriano graag overnemen van de LaLiga-club. (Sky Italia)

Ondanks een akkoord tussen Manchester City en Wolverhampton Wanderers ter waarde van bijna achttien miljoen euro is het niet van een transfer voor Oleksandr Zinchenko gekomen. Hij wilde zelf namelijk niet naar de promovendus. (Sky Sports)

Sevilla wil André Silva graag tijdelijk overnemen. AC Milan heeft een voorgestelde huurovereenkomst van de Spanjaarden inzake de aanvaller echter van tafel geveegd. (La Gazzetta dello Sport)

Simon Tibbling is in beeld bij Montpellier en Saint-Étienne. Bröndby hanteert vooralsnog echter een vraagprijs van ruim vijf miljoen euro voor de ex-speler van FC Groningen en dat is de twee Franse clubs te gortig. (Fotbollskanalen)

Maxwel Cornet heeft een transfer naar de Premier League af laten ketsen. De aanvaller van Olympique Lyon verkast deze zomer liever naar LaLiga, de Bundesliga of de Serie A. (Diverse Franse media)

Poll
Een wijze beslissing van Oleksandr Zinchenko
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties