<
In de wandelgangen
Vertegenwoordigers van Real arriveren in Milaan
Vrijdag, 10 augustus 2018 om 12:25

André Silva is hard op weg naar Sevilla. De Spaanse club betaalt AC Milan ongeveer twintig miljoen euro om de aanvaller te strikken. (Diverse Spaanse media)

Stefano Sturaro gaat zich aansluiten bij Sporting Portugal. De middenvelder van Juventus leek speler te gaan worden van Watford, maar de deal ketste uiteindelijk om onduidelijke redenen af. (A Bola)

Real Madrid richt de pijlen op Mauro Icardi. Vertegenwoordigers van de Spaanse grootmacht zijn in Italië om een overgang van de spits van Internazionale mogelijk te maken. (Libertad Digital)

Everton heeft zich niet verzekerd van de diensten van Marcos Rojo. De overgang mislukte, doordat Manchester United geen geschikte opvolger kon vinden voor de Argentijnse verdediger. (Daily Mail)

Liverpool denkt nu al na over mogelijke nieuwe aanwinsten in de winterse transferperiode. Nabil Fekir, Domagoj Vida en Christian Pulisic staan op het verlanglijstje. (Diverse Engelse media)

Jack Grealish gaat een nieuw contract ondertekenen bij Aston Villa. De middenvelder, die werd gelinkt met een transfer naar Tottenham Hotspur, wordt de best betaalde speler van de club uit de Championship. (Daily Star)

Poll
Is Mauro Icardi een aanwinst voor Real Madrid?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties