Feyenoord wekt verbazing bij El Mahdioui: 'Dan had ik je voor gek verklaard'
Vrijdag, 10 augustus 2018 om 13:58

Feyenoord kreeg donderdagavond een enorme veeg uit de pan van AS Trencín. In Slowakije verloren de Rotterdammers met 4-0, waardoor het een hels karwei wordt om alsnog de volgende voorronde van de Europa League te bereiken. Het zwakke optreden van Feyenoord wekte verbazing bij Aschraf El Mahdioui.

"We winnen met 4-0, als je dat voor de wedstrijd had gezegd, had ik je voor gek verklaard. Ik had gedacht dat we misschien met 1-0 of 2-1 zouden winnen, maar dit niet. Ik kan het amper geloven. Ik was verbaasd, maar het was ook fantastisch hoe wij aan de wedstrijd begonnen. We waren goed aan de bal en super fel in de duels. We gaven ze weinig tijd. Na afloop geloofde ik het bijna niet", zegt de middenvelder en tevens aanvoerder van Trencín in gesprek met FOX Sports.

Meer: ‘Zoals hij tegen PSV speelt, denk ik dat hij de Engelse subtop aankan’ | Feyenoord staat voor ‘duivels dilemma’: ‘Dat zou onvergeeflijk zijn’

El Mahdioui benadrukt dat het tweeluik nog niet gespeeld is. "We zijn nog niet klaar. Feyenoord heeft veel goede spelers en een paar van hen deden vandaag niet mee. We kunnen in De Kuip niet even lekker ontspannen een balletje gaan trappen", benadrukt El Mahdioui. Voordat Feyenoord het in De Kuip opneemt tegen Trencín, staat eerst nog de uitwedstrijd tegen De Graafschap op het programma. Trainer Giovanni van Bronckhorst stelt dat knop om moet bij zijn ploeg.

"Het is een grote klap geweest voor ons. Maar nu sluiten we deze wedstrijd af en gaan we ons richten op komende zondag", zegt Van Bronckhorst in gesprek met Voetbal International. "We hebben een aantal spelers terug. Alles wat we donderdag qua spel en instelling niet hadden, hebben we zondag nodig om tot een goed resultaat te komen. We willen de competitie goed starten, dat is nu het enige dat telt."

"Een kleine teleurstelling moet er nog zijn van gisteren, maar zondag is weer belangrijk en de knop moet omgezet worden", voegt Justin Bijlow in gesprek met Feyenoord TV toe. De doelman zegt een moeizame nacht te hebben gehad. "Je speelt de wedstrijd weer in je hoofd af en ik denk dat ik net als velen anderen moeilijk in slaap ben gekomen. (...) We zijn achter de feiten aan blijven lopen en niet meer in ons spel gekomen. Trencín heeft het goed gedaan, maar denk dat het vooral van ons heel matig was."

 
Meer video's
 
UEFA Europa League
 
Feyenoord
 
AS Trencin
 
Giovanni van Bronckhorst
 
Justin Bijlow

>
UEFA Europa League
AS Trencin
4
0
Feyenoord
Donderdag, 9 augustus 2018 om 19:00
Poll
Gaat Feyenoord zich alsnog plaatsen voor de vierde voorronde van de Europa League?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
00:12
00:12
Courtois reageert: 'Simeone hekelt ons omdat Real Madrid de beste club is'
33
   
00:00
00:00
'Arsenal heeft er alles aan gedaan om mij binnen te halen'
1
   
23:51
23:51
Lionel Messi kan zondagavond clubrecord van Barcelona breken
15
   
23:40
23:40
Enkel Ziyech gaat slordiger met schietkansen om dan Frenkie de Jong
20
   
23:18
23:18
'Ik heb 'Boertje' heel hoog zitten, maar dit zagen we niet aankomen'
3
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties