<
In de wandelgangen
PSG onderzoekt haalbaarheid van deal met Barça
Vrijdag, 10 augustus 2018 om 15:00

Heracles Almelo en NEC zijn in gesprek over een transfer van Brahim Darri. De buitenspeler is door Heracles uit de selectie gezet en lijkt te mogen vertrekken naar de Keuken Kampioen Divisie. (Voetbal International)

Danny Rose gaat mogelijk worden verhuurd aan Paris Saint-Germain. Manager Mauricio Pochettino gunt de verdediger weinig speeltijd bij Tottenham Hotspur en PSG is geïnteresseerd in de diensten van de Engelsman. (Diverse Engelse media)

Paris Saint-Germain onderzoekt of Ousmane Dembélé kan worden overgenomen van Barcelona. Antero Henrique, technisch directeur van de Franse topclub, is druk bezig de transfer van de aanvaller te realiseren. (Paris United)

West Bromwich Albion laat Nacer Chadli bij een goed bod gaan. De club uit de Championship wacht af of Besiktas daadwerkelijk geïnteresseerd is in de buitenspeler en een goede aanbieding gaat doen. (Daily Mirror)

Bij Chelsea is men nog niet helemaal gerust op het aanblijven van Eden Hazard. Real Madrid overweegt voor het verstrijken van de Spaanse deadline nog een poging te ondernemen om de Belg los te weken bij the Blues (Daily Express)

Sampdoria werkt aan de komst van Sebastian Rode, die nog twee jaar vastligt bij Borussia Dortmund. Ook Burnley, Leicester City, Olympique Marseille en Valencia volgen de verdedigende middenvelder. (Sky Italia)

Poll
Doet Ousmane Dembélé er goed aan om Barcelona te verlaten?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties