Update: Terrel Ondaan keert definitief terug bij Telstar: 'Een goede boost'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 16:05

Terell Ondaan staat niet langer op de loonlijst van PEC Zwolle. De club van trainer John van 't Schip heeft het contract van de 24-jarige linksbuiten laten ontbinden. De verbintenis van Ondaan liep nog tot de zomer van 2020 door.

"Club en speler hebben voor deze oplossing gekozen, aangezien de kans op speelminuten voor Ondaan gering is geworden door de komst van enkele nieuwe spelers", zo communiceren De Blauwvingers. Ondaan speelde sinds vorig jaar zomer in het MAC3PARK Stadion.

De Amsterdammer tekende voor één seizoen en signeerde een paar maanden later een verbeterd contract. "We hadden nauwelijks budget toen we hem haalden en zijn destijds een klein contract voor een jaar overeengekomen. Nu voeren we gesprekken om dat op te waarderen en om hem voor langere tijd vast te leggen", vertelde Gerard Nijkamp.

De technisch directeur van PEC zag Ondaan 33 wedstrijden spelen en daarin tot 2 doelpunten komen. Daar blijft het ook bij daar de arbeidsovereenkomst per direct is verscheurd. Hij kan daardoor ook na het sluiten van de transfermarkt op zoek naar een nieuwe club.

Update 1 oktober 16.30 uur – Ondaan duikt op bij oude bekende in Keuken Kampioen Divisie
Terell Ondaan traint mee bij Telstar. De club meldt maandag dat de aanvaller zijn conditie op peil gaat houden bij de huidige nummer nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie. De 25-jarige Ondaan zit sinds deze zomer zonder werkgever, nadat zijn verbintenis bij PEC Zwolle werd ontbonden. De aanvaller was in 2013 korte tijd actief voor Telstar.

Update 11 oktober 16.05 uur - Terrel Ondaan keert definitief terug bij Telstar: ‘Een goede boost’
Terrel Ondaan trainde de afgelopen tijd al mee bij zijn oude club Telstar en keert nu definitief terug bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Telstar laat donderdagmiddag namelijk via de officiële kanalen weten dat de aanvaller een contract tot medio 2020 heeft getekend. Technisch directeur Piet Buter is blij met de deal: "Wij denken dat wij met de komst van Terell de selectie een goede boost geven. Naast zijn voetballende kwaliteiten, neemt Terell ook ervaring mee die wij goed kunnen gebruiken. Wij zijn daarom erg blij Terell te kunnen toevoegen aan de selectie."

 
Eredivisie
 
PEC Zwolle

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties