Ronaldo verbaast na CL-finale: 'Weet je wat hij deed toen we terugkeerden?'
Donderdag, 6 september 2018 om 13:10 • Tim Siekman

Cristiano Ronaldo won met Manchester United in 2008 in Moskou de finale van de Champions League. De Engelse topclub versloeg Chelsea bij de strafschoppenreeks door een cruciale redding van Edwin van der Sar. Nadat de Portugees terug was gekeerd in Engeland, besloot hij niet te gaan feesten, maar om een bezoekje te plegen aan de gym.

Nuno Viveiros, neef van de 33-jarige wereldster, leefde samen met Ronaldo in Manchester en kan zich in gesprek met Tuttosport herinneren dat de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or, in 2008 23 jaar, hem continu verbaasde. "Ik heb vijf jaar met Cristiano in Manchester geleefd. Een onvergetelijke ervaring", begint Viveiros.

Meer: Jorginho speelt hoofdrol in topper met goal en gigantische fout

"De avond dat de ploeg de Champions League won, kan je die finale in Moskou nog herinneren? John Terry gleed weg en raakte de paal en op het eind keerde Edwin van der Sar het schot van Nicolas Anelka. Weet je wat Cristiano deed toen we terugkeerden in Manchester die avond? Hij ging trainen. Hij ging trainen nadat hij kampioen is geworden. Een echte kampioen."

 
Premier League
 
Manchester United
 
Cristiano Ronaldo
 
Edwin van der Sar
 
John Terry

Poll
Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo met Juventus een keer de Champions League gaat winnen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties