'Voormalig aanvaller van Ajax hoopt op kans in Champions League'
Zaterdag, 8 september 2018 om 13:02 • Gijs FreriksLaatste update: 13:35

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten en ook in Servië mag men sinds acht dagen geen zaken meer doen. Toch hoopt Rode Ster Belgrado nog op een verrassing, want volgens onder meer de Spaanse krant SPORT heeft men verregaande belangstelling voor Bojan Krkic.

De 28-jarige aanvaller, die eerder voor onder meer Ajax speelde, zou openstaan voor een transfer naar Rode Ster, maar dan zou zijn tot medio 2020 doorlopende contract bij Stoke City ontbonden moeten worden. Het is de vraag of de club uit de Championship daaraan wil meewerken. Een andere optie is dat Bojan pas in januari aansluit bij Rode Ster.

De Champions League-winnaar van 1991 hoopt het liefst zo snel mogelijk over Bojan te beschikken omdat men in het miljardenbal is ingedeeld bij Napoli, Paris Saint-Germain en Liverpool. In deze zware poule zou de club van trainer Vladan Milojevic de hulp van Bojan dan ook goed kunnen gebruiken.

De vader van Bojan zei onlangs nog gevleid te zijn door de interesse van Rode Ster in zijn zoon: "Mijn zoon en ik zijn groot Serviërs en ik zou gelukkig zijn wanneer Bojan voor Rode Ster zou spelen." Volgens Krkic sr. wijst Stoke City vooralsnog op de gelimiteerde transfersom van twaalf miljoen euro die in het contract zou staan.

 
Champions League
 
Rode Ster Belgrado
 
Bojan Krkic

Poll
Denk jij dat Rode Ster Belgrado laatste wordt in de CL-groep?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties