Van de Pavert geveld door virus: 'We gaan proberen dit te behandelen'
Maandag, 10 september 2018 om 13:53

De Graafschap kan de komende tijd geen beroep doen op Ted van de Pavert. De Superboeren laten maandagmiddag via de officiële kanalen namelijk weten dat de verdediger enige tijd uit de running zal zijn. Van de Pavert heeft een virus opgelopen waardoor hij niet de optimale inspanning kan leveren.

"Ik merkte dat ik minder energie had en heb in overleg met de medische staf besloten om wat onderzoeken te laten doen. Daaruit bleek dat ik een virus in mijn lichaam heb", reageert hij op het nieuws. "De komende periode gaan we proberen om dit te behandelen. Hoe lang ik uit de running ben, is moeilijk te zeggen. Dat laat ik aan de medici over, ik weet in ieder geval dat ik de komende weken niet aan het voetballen kom."

Meer: Cambuur en Volendam winnaars van de avond na ruime overwinningen

Van de Pavert maakte in het huidige seizoen in drie van de vier wedstrijden die De Graafschap speelde de negentig minuten vol en kwam alleen tegen FC Groningen niet in actie. In totaal speelde de 26-jarige verdediger, die na dienstverbanden bij PEC Zwolle en NEC bezig is aan zijn tweede periode in Doetinchem, tot nu toe 160 wedstrijden voor de Achterhoekers.

 
Eredivisie
 
De Graafschap
 
Ted van de Pavert

Poll
Denk jij dat De Graafschap het gemis van Ted van de Pavert op weet te vangen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties