Davids oordeelt hard over wereldkampioen: 'Ik ben totaal niet overtuigd'
Dinsdag, 11 september 2018 om 14:56

Paul Pogba wist met Frankrijk afgelopen zomer wereldkampioen te worden. De middenvelder wist bij tijd en wijle indruk te maken op het WK in Rusland, iets wat veel analytici in Engeland opvallend vinden, gezien de prestaties van Pogba bij Manchester United. Ook Edgar Davids constateert dat de 25-jarige Pogba te weinig brengt bij zijn werkgever.

"Ik ben totaal niet overtuigd van Pogba", zegt de oud-middenvelder van onder meer Ajax, Juventus, Barcelona en het Nederlands elftal in gesprek met Canale 5 over Pogba, die in verband wordt gebracht met een uitgaande transfer. "Hij speelt veel in Engeland, dat klopt inderdaad, maar ik verwacht nog veel meer van hem."

Meer: Paul Pogba deelt sneer uit aan Manchester United: ‘Dit geeft me frisse lucht’ | Manchester United gewaarschuwd voor ‘probleem’ rond Van de Beek

Pogba wordt de laatste weken hevig in verband gebracht met onder meer Barcelona en Juventus. De Fransman weigerde onlangs een vertrek bij the Red Devils uit te sluiten. "Er is veel gepraat, maar dat is alles wat er is geweest. Ik heb nog steeds een contract bij United en nu speel ik daar. Maar wie weet wat er gaat gebeuren in de komende maanden."

Paulo Dybala wordt door enkele Italiaanse media gelinkt met een overstap naar de Engelse grootmacht. "Dybala is een groot talent, maar hij moet harder werken", zegt Davids over de aanvaller van Juventus. "Het is niet altijd de schuld van de trainer of het systeem. Zelfs de spelers moet in de spiegel kijken en meer van zichzelf eisen", aldus Davids.

 
Premier League
 
Manchester United
 
Paul Pogba
 
Paulo Dybala
 
Edgar Davids

Poll
Ben jij het eens met Edgar Davids?
Ja
Nee
Deels
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties