<
In de wandelgangen
Real Madrid gaat 370 miljoen euro uitgeven
Vrijdag, 14 september 2018 om 12:00

Manchester City krijgt concurrentie in de strijd om Rúben Neves. De Portugese middenvelder van Wolverhampton Wanderers staat ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain. (The Sun)

De spanning bij West Ham United loopt op. The Hammers zijn dramatisch aan het seizoen begonnen en manager Manuel Pellegrini is gefrustreerd omdat zijn opstelling constant naar de pers gelekt wordt. (The Times)

Real Madrid staat op het punt om 370 miljoen euro te spenderen aan een nieuwe ‘Galactico’. Neymar en Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain zijn bij de Koninklijke in beeld om recordaankoop te worden. (AS)

Raheem Sterling is alleen bereid om zijn tot 2020 lopende contract bij Manchester City te verlengen als er een salarisverhoging tegenover staat. De vleugelaanvaller verdient nu een slordige 200.000 euro per week. (The Times)

Als het aan Unai Emery ligt, blijft Nacho Monreal ‘gewoon’ bij Arsenal. De Spaanse vleugelverdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Barcelona. (Daily Mirror)

AS Roma wil het contract van Kostas Manolas openbreken om de afkoopclausule te verwijderen. De Romeinen vrezen dat Chelsea en Manchester United op korte termijn willen toeslaan inzake de Griekse verdediger. (Calciomercato)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties