Icoon explodeerde richting Balotelli: 'Het was gewoon om hem pijn te doen'
Vrijdag, 21 september 2018 om 14:42

Francesco Totti heeft zijn hele leven gevoetbald voor AS Roma en de oud-aanvaller geniet een sterrenstatus in Italie en ver daarbuiten. Totti ging wel eens over de schreef, waarbij zijn charge op Mario Balotelli in 2010 volgens velen een absoluut dieptepunt was. De Italiaan zegt destijds veel frustratie te koesteren richting zijn landgenoot.

Totti werd in 2010 van het veld gestuurd tijdens de 1-0 nederlaag tegen Internazionale. De legende uit Rome trapte keihard tegen de benen van de huidige spits van OGC Nice. "Hij was al jarenlang aan het provoceren. Hij beledigde mij en de fans van Roma", legt de nu 41-jarige Totti uit in een interview met La Repubblica.

"Het bouwde zich op en toen explodeerde het", vervolgt de clublegende. "Het was een afschuwelijke overtreding, het was gewoon om hem pijn te doen. Maar gek genoeg confronteerden de spelers van Inter mij niet. Toen ik het veld verliet, gaf Maicon me zelfs een high-five. Het gevoel was dat Balotelli zelfs bij zijn ploeggenoten irritatie opwekte."

 
Meer video's
 
Serie A
 
AS Roma
 
Francesco Totti
 
Mario Balotelli

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties