'Manchester United hakt knoop door en ontslaat José Mourinho'
Vrijdag, 5 oktober 2018 om 23:13

José Mourinho zit komend weekeinde mogelijk voor de laatste keer op de bank bij Manchester United. De Daily Mirror meldt dat de directie het vertrouwen in de manager heeft opgezegd en dat zelfs een overwinning tegen Newcastle United, zaterdagavond, geen verandering meer in de zaak kan brengen.

De krant schrijft dat Mourinho en de spelers, fans en overige stafleden de afgelopen maanden van elkaar vervreemd zijn geraakt op Old Trafford. De aanpak van de Portugees wordt door steeds minder mensen binnen de club gewaardeerd en uitvoerend vicevoorzitter Ed Woodward heeft derhalve al besloten om afscheid te nemen van the Special One.

Meer: Manchester United verlengt aflopend contract en houdt routinier aan boord | ‘We hielden contact, maar ze gingen uiteindelijk voor Louis van Gaal’

De Daily Mirror schrijft dat er een point of no return is bereikt. Wie Woodward op het oog heeft om het stokje van Mourinho al dan niet tijdelijk over te nemen, dat is niet bekend. Manchester United staat na zeven speelronden met tien punten op de tiende plaats en won dit seizoen pas drie keer in de Premier League.

In de EFL Cup werden the Mancunians na strafschoppen uitgeschakeld door Derby County en in de groepsfase van de Champions League staan zij na twee speelronden op vier punten. Van BSC Young Boys werd met 0-3 gewonnen en tegen Valencia werd het afgelopen dinsdag 0-0.

 
Premier League
 
Manchester United
 
José Mourinho

Poll
Denk jij dat José Mourinho dit weekeinde wordt ontslagen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties