Man United baart opzien met 33-jarig doelwit: 'Ze hebben zeker interesse'
Maandag, 8 oktober 2018 om 09:30

Manchester United beleeft tot op heden een zeer moeizaam seizoen. De Engelse topclub is uitgeschakeld in de Carabao Cup door Derby County en staat met dertien punten uit acht wedstrijden op een teleurstellende achtste plek in de Premier League. Volgens menigeen is de verdediging van the Red Devils de achilleshiel.

Manager José Mourinho aasde afgelopen zomer op een centrale verdediger, waarbij namen als Milan Skriniar, Toby Alderweireld en Kalidou Koulibaly de revue passeerden. Naar verluidt was ook Andreas Granqvist in het vizier en de 33-jarige stopper zegt in gesprek met verschillende Zweedse media dat hij inderdaad op het lijstje van United staat.

Meer: ‘Mourinho vroeg mij vaak naar Bayern en leerde in die tijd ook Duits’

"Of José Mourinho mij al gebeld heeft? Nog niet persoonlijk, nee", aldus de aanvoerder van Helsingborg. "Het zijn vaak verhalen van de kranten. Momenteel is het niet aan de orde, omdat de transferwindow gesloten is. Maar er speelt wel wat. Ik sluit niets uit. Zoals ik eerder al zei: ik ben vereerd dat ik al in één adem genoemd wordt met een grote club als United."

"Momenteel is het niet concreet, het is vooral speculeren. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Er is zeker interesse, dat wel. Als er in januari een concreet voorstel komt, dan zullen zowel ik als de club het overwegen. Maar daar is nu nog geen sprake van", benadrukt de 77-voudig international van Zweden, die voorheen actief was voor onder meer FC Groningen en Wigan Athletic.

 
Premier League
 
Manchester United
 
José Mourinho
 
Andreas Granqvist

Poll
Verwacht jij dat Andreas Granqvist naar Manchester United gaat verkassen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties