Update: Stage Nienhuis bij NEC na twee dagen beëindigd
Donderdag, 11 oktober 2018 om 09:08

Leonard Nienhuis traint vanaf dinsdag mee bij NEC, zo meldt de club uit de Keuken Kampioen Divisie. De 28-jarige doelman is clubloos sinds zijn vertrek bij Sparta Rotterdam. Ook doelman Osman Hadzikic, die vanaf zaterdag al op stage in Nijmegen is, blijft de komende week meetrainen bij NEC, dat op zoek is naar een doelman door het vertrek van Gino Coutinho.

Begin september meldde NEC dat de 36-jarige Coutinho per direct stopte met profvoetbal. "We hebben goede en emotionele gesprekken met Gino gevoerd over zijn gevoelens en zijn overwegingen die hij had bij het maken van deze keuze. (...) Dit besluit is uiteraard niet van de ene op de andere dag genomen", zo legde technisch directeur Remco Oversier uit.

De club is vervolgens op zoek gegaan naar een nieuwe sluitpost en mogelijk gaat Nienhuis een contract tekenen bij de Nijmegenaren. Eerder was de sluitpost, naast Sparta, ook actief voor sc Cambuur en FC Groningen. In totaal stond Nienhuis 96 wedstrijden in de Eredivisie en 52 wedstrijden in de Eerste Divisie onder de lat.

Update 11 oktober 2018 9.08 uur – Stage Nienhuis bij NEC na twee dagen beëindigd
Leonard Nienhuis gaat niet aan de slag bij NEC. De stage van de clubloze doelman is per direct beëindigd, zo maakt de club uit de Keuken Kampioen Divisie donderdagochtend bekend. Het besluit is genomen in goed overleg tussen club en speler. De 28-jarige Nienhuis trainde in totaal twee dagen mee met de Nijmegenaren.

Voetbalzone is de officiƫle mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
NEC
 
Leonard Nienhuis
 
Gino Coutinho

Poll
Leonard Nienhuis is een goede versterking voor NEC
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties