Oproep: Mastercard zoekt veldhelden voor Champions League-wedstrijden
Donderdag, 11 oktober 2018 om 18:00

Heeft jouw kind er altijd van gedroomd om samen met zijn of haar grote voetbalhelden op het veld te staan? Dat kan! Mastercard is namelijk op zoek naar veldhelden die tijdens de thuiswedstrijden van Ajax en PSV hand in hand met de spelers het veld op komen.

De wedstrijddag wordt hoe dan ook een dag om nooit te vergeten. Zo krijgen alle Veldhelden een compleet Veldheldentenue dat ze op het veld zullen dragen. Hierna worden ze in de spelerstunnel welkom geheten door de sterren van Ajax of PSV en hun tegenstanders. Samen zullen de Veldhelden en spelers het veld betreden onder luid applaus en de iconische Champions League-hymne.

De voetbalavond is dan nog lang niet ten einde. Na dit onvergetelijke moment mogen de kleine Veldhelden vanaf de tribune hun grote helden hartstochtelijk toejuichen. Uiteraard met papa of mama erbij. En met een beetje geluk wordt de avond nóg mooier als Ajax of PSV de volle winst pakt. Zo’n ervaring is natuurlijk onbetaalbaar.

Heb jij een zoon of dochter die hiervan droomt? Of ken je een kind die deze onbetaalbare ervaring verdient? Schrijf je dan nu in via https://pricelessspecials.nl/special/veldhelden/. Misschien staat hij of zij de volgende thuiswedstrijd van Ajax of PSV op één veld met zijn of haar helden.

Deze prijs wordt je aangeboden door Mastercard®, officiële sponsor van de UEFA Champions League

 
Champions League

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties