Update: Jurgen Streppel definitief aan de slag op Cyprus
Donderdag, 11 oktober 2018 om 11:53

Jurgen Streppel lijkt de nieuwe trainer te worden van Anorthosis Famagusta. Cyprus Journal meldt dat de Nederlander woensdag op het eiland is aangekomen en daar de onderhandelingen verder zal voortzetten. Mocht er een akkoord volgen, dan tekent Streppel mogelijk woensdag nog bij Anorthosis.

De 49-jarige Streppel is met de 43-jarige Patrick Greveraars afgereisd naar Anorthosis. Deze Eindhovenaar werkte eerder bij Al-Shabab, Feyenoord, Vitesse, Willem II, FC Porto en PSV en moet de rechterhand worden van Streppel. Greveraars zit sinds medio 2017 zonder club; Streppel vertrok na het afgelopen seizoen bij sc Heerenveen.

De voormalig verdediger was van 2008 tot 2011 de hoofdtrainer van Helmond Sport en trad hierna in dienst bij Willem II. Hij degradeerde met de club uit Tilburg naar de Keuken Kampioen Divisie, maar keerde na één seizoen terug op het hoogste niveau. In Heerenveen volgde Streppel Foppe de Haan op.

Anorthosis Famagusta staat na vijf speelronden met vijf punten op de achtste plaats in de hoogste afdeling van Cyprus. Vorig seizoen eindigden de blauw-witten op de derde stek. Bij Anorthosis staan onder anderen Sekou Cissé en Danijel Pranjic onder contract.

Update 11 oktober 11.53 uur – Jurgen Streppel definitief aan de slag op Cyprus
Jurgen Streppel vervolgt zijn trainersloopbaan bij Anorthosis Famagusta. De Cypriotische club meldt donderdag via de officiële kanalen dat de Nederlander een contract heeft getekend. Donderdag staat Streppel voor het eerst voor de spelersgroep van Anorthosis Famagusta, dat momenteel op de achtste plaats staat in de hoogste afdeling van Cyprus.

 
Meer video's
 
1. Division
 
Anorthosis Famagusta FC
 
Jurgen Streppel
 
Danijel Pranjic
 
Sekou Cissé

Poll
Een geschikte club voor Jurgen Streppel?
Ja
Nee
Weet ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties