Ricksen met spoed naar ziekenhuis gebracht: 'Het was heel pijnlijk voor hem'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 08:04

Fernando Ricksen is momenteel in een ziekenhuis in Schotland. De voormalig international van het Nederlands elftal, die lijdt aan de spierziekte ALS, moest zaterdagavond met spoed worden opgenomen, aldus the Scottish Sun. Er werd gevreesd dat Ricksen een longinfectie had opgelopen, maar Vincent de Vries vertelt dat er gelukkig weinig loos is.

Ricksen had bij een benefietavond bij zijn voormalig club Rangers FC pijn in zijn borst en kon niet meer goed ademen. De oud-voetballer werd naar het ziekenhuis gebracht, met de vrees dat hij mogelijk een longinfectie had opgelopen, iets wat fatale gevolgen kan hebben voor een ALS-patiënt. De Vries, biograaf van Ricksen, zegt tegenover the Scottish Sun dat het waarschijnlijk meevalt.

"Het was heel pijnlijk voor hem, omdat hij niet goed kon ademen. Het was een hele vroege vlucht vanuit Spanje en hij had niet goed gegeten. Hij had problemen met zijn keel. Het zat vol met slijm. Hij heeft antibiotica gekregen. Hij is nu nog steeds in het ziekenhuis. Alles is gelukkig weer goed, hopelijk mag hij in een paar dagen naar huis."

 
Glasgow Rangers
 
Fernando Ricksen

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties