Arda slaat bekende zanger gebroken neus: 'Ik wist niet dat zij jouw vrouw was'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 08:40

Arda Turan heeft onlangs de neus van zanger Berkay gebroken. De 31-jarige aanvallende middenvelder van Medipol Basaksehir, die wordt gehuurd van Barcelona, zou volgens Turkse media in een nachtclub woorden hebben gehad met Berkay, omdat de voetballer de vrouw van de zanger had benaderd.

De honderdvoudig international van Turkije zou tegen haar gezegd hebben: "Als ik niet getrouwd was, zou ik een meisje als jou niet missen." Berkay zou vervolgens gereageerd hebben door zijn vrouw naar huis te sturen, om daarna verhaal te halen bij Arda. Vervolgens zou laatstgenoemde Berkay een gebroken neus hebben geslagen.

Later in de nacht, zo claimen verschillende Turkse media, ging Arda met een geweer naar het ziekenhuis om Berkay op te zoeken om excuus te maken. "Ik wist niet dat zij jouw vrouw was. Het spijt me, vermoord me maar", zou Arda gezegd hebben tegen Berkay. Op Instagram heeft Arda reeds gereageerd op de ontstane ophef rond zijn persoon.

"Ik wil graag een statement maken over het nieuws in de kranten. Er was inderdaad een woordenwisseling op mijn vrije dag, op een plek waar ik met mijn vrienden naartoe ben gegaan. Maar de reden (van de vechtpartij, red.) is niet vanwege eer of zedigheid, zoals wordt gemeld. Het is niet mogelijk om zo'n persoon te zijn."

 
Meer video's
 
Spor Toto Süper Lig
 
Medipol Basaksehir
 
Arda Turan

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties