Van Breukelen 'kwaad en teleurgesteld': 'Ik ben op de vlucht geslagen'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 09:20

Hans van Breukelen komt binnenkort met een nieuw boek dat 'Maak je comeback' gaat heten. De voormalig international was enige tijd geleden technisch directeur bij de KNVB, maar hij kon weinig klaarspelen in Zeist. "Toen ik opstapte als technisch directeur bij de KNVB ben ik op de vlucht geslagen", zegt Van Breukelen in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

"Het voelde als een afgang, ik was kwaad en teleurgesteld en wilde maar één ding. Ik wilde het achter me laten, maar ik wist niet hoe", aldus de oud-keeper, die samen met 'businesscoach' Benno Diederiks een boek uitbrengt. "Hij vertelde me over zijn methode om mensen na een tegenslag weer in hun kracht te zetten. Zo is het gekomen dat we samenwerken en dat ik mijn persoonlijke verhaal in het boek vertel."

Van Breukelen volgt nog steeds de ontwikkelingen in de voetballerij en is trots op de prestaties van zijn oude liefde PSV. "De hele overgang van Phillip Cocu naar Mark van Bommel, de overgang van Marcel Brands naar John de Jong, er is nogal wat op de club afgekomen. Maar dat is uitstekend gemanaged en de resultaten mogen er zijn", zegt de voormalig sluitpost.

 
Meer video's
 
Eredivisie

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties