AC Milan gaat PSG en Liverpool aftroeven: 'Kan binnen twee weken rond zijn'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 10:25

Lucas Paquetá gold de afgelopen seizoenen als een van de beste spelers van de Braziliaanse Série A en dat heeft de 21-jarige spelmaker de nodige interesse uit Europa opgeleverd. De aanvallende middenvelder van Flamengo werd al genoemd bij clubs als Liverpool en Paris Saint-Germain, maar zijn toekomst lijkt in Italië te liggen. Woensdag raakten de onderhandelingen met AC Milan namelijk in een stroomversnelling, al is er in tegenstelling tot geruchten in de Italiaanse en Braziliaanse pers nog geen akkoord tussen de twee clubs.

Onder meer Sky Italia meldde een dag geleden dat Flamengo en i Rossoneri akkoord zijn over een transfersom van ruim 35 miljoen euro, waarbij Paquetá in januari de overstap zal maken naar het San Siro. Carlos Noval, technisch directeur van de Braziliaanse topclub, trapt in gesprek met Calciomercato echter op de rem: "De deal met Milan is nog niet afgerond en wij praten liever alleen over dingen die honderd procent rond zijn."

"We zijn in gesprek. De onderhandelingen zijn in volle gang, maar wat ons betreft zijn ze nog niet afgerond. Ik denk echter wel dat de deal binnen twee weken rond kan zijn. Het zou nog een paar weken kunnen duren inderdaad", sluit hij af. Paquetá speelde tot nu toe 57 wedstrijden voor Flamengo en was daarin goed voor 12 doelpunten en 5 assists. De middenvelder maakte in september van dit jaar zijn debuut voor de Braziliaanse nationale ploeg en de verwachtingen in zijn thuisland zijn hoog gespannen.

"Ik heb hem de afgelopen tijd niet gesproken, maar hij is een groot talent. Hij gaat in de toekomst een belangrijke speler worden voor Brazilië. We hebben al een paar keer samen getraind en ik heb kunnen zien waar hij toe in staat is. Hij kan eigenlijk alleen nog maar beter worden. Hij zal binnenkort zijn kunsten aan de hele wereld laten zien, hij wordt absoluut een hele grote speler", liet Neymar woensdag nog optekenen tijdens een persconferentie.

 
Meer video's
 
Serie A
 
AC Milan
 
Liverpool
 
Paris Saint-Germain
 
Flamengo

Poll
Denk jij dat Lucas Paquetá gaat slagen bij AC Milan?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties