'Er was een aanbieding van Real, maar ik hoefde er niet over na te denken'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 12:48

Theo Hernández ruilde Atlético Madrid vorig jaar in voor Real Madrid en de inmiddels aan Real Sociedad verhuurde linksback had in het Santiago Bernabéu gezelschap kunnen krijgen van zijn broer Lucas Hernández. De vleugelverdediger van los Colchoneros legde een aanbieding van de buurman echter naast zich neer, zo vertelt hij donderdag in gesprek met RMC Sport.

"Mijn zaakwaarnemer heeft me over de aanbieding verteld. Hij vertelde mij dat ik de kans had om naar Real Madrid te gaan, maar ik hoefde er niet eens over na te denken om te zeggen dat dat geen optie was. Dat zou ik nooit kunnen doen", vertelt de wereldkampioen. De 22-jarige linksback zette in juni van dit jaar zijn handtekening onder een zesjarig contract bij Atlético en als het aan hem ligt gaat hij die verbintenis ook uitdienen.

"Atlético is de club van mijn leven, ze hebben mij alles gegeven en om die reden zou het onmogelijk zijn om naar Real te gaan. Ik wil hier nog vele jaren blijven. Wie weet wat er in de toekomst kan gebeuren als er een andere aanbieding langskomt, maar een transfer naar Real zou nooit plaats kunnen vinden", is Hernández duidelijk over zijn plannen.

De uitspraken van de Fransman komen een week nadat ploeggenoot José Mariá Giménez, volgens de Spaanse pers ook een transferdoelwit voor Real, al liet weten niet te piekeren over een overstap naar de Champions League-winnaar: "Echt waar, ik kan op het leven van mijn kinderen zweren dat niemand van Real Madrid ooit contact met mij heeft opgenomen. En als ze dat wel deden zou het antwoord niet positief zijn", was de Uruguayaan onlangs duidelijk tegenover La Sexta.

 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Real Madrid
 
Lucas François Bernard Hernández
 
Theo Bernard François Hernández

Poll
Denk jij dat Lucas Hernández een goede aanwinst voor Real Madrid zou zijn geweest?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties